Didžiuojamės ir džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti tik aukščiausios kokybės maisto papildus sportuojantiems ir savo puikia savijauta besirūpinantiems. Nuo 2019 metų „Romantic" bendradarbiauja su UAB „PROTEINO STANDARTAI“ lietuviško kapitalo įmone, kuri dirba kartu su didžiausia ir moderniausia Lietuvoje pieno perdirbimo įmone AB „ROKIŠKIO SŪRIS. Būtent šios įmonės prieš tris metus pirmą kartą Lietuvoje pradėjo nenutrūkstamą 100% gryno, tirpaus išrūgų baltymų koncentrato ir 100% tirpaus išrūgų baltymo izoliato gamybą. Tad ir mes savo klientams siūlome šios įmonės gaminius, pasižyminčius išskirtinai aukšta kokybe.
„Romantic" sveikatingumo centre In Forma nuo šiol galite įsigyti „Protein Inn" baltyminių kokteilių ir žemės riešutų sviesto, o restorano bare Jums po treniruotės gali būti suplaktas baltyminis kokteilis!
PROTEIN INN produktai pristato anakardžių ir migdolų riešutų sviestą su brendu NUTIS, tai iššūkis riešutų sviestams, kurių gamyboje naudojami pridėtiniai riebalai, druska, cukrus ir konservantai. Šis lietuviškas riešutų sviestas, pagamintas iš 100% riešutų, nenaudojant jokių papildomų priedų.
MIGDOLŲ RIEŠUTŲ SVIESTAS
Pagaminta Lietuvoje.
Sudedamosios dalys: skrudinti migdolų riešutai 100%.
Maistinė vertė 100g produkto: Riebalų – 49,42g., iš jų sočiųjų riebalų 3,73g. Angliavandenių – 21,67g., iš jų cukrų 4g. Baltymų – 21,22g. Druskų – 0mg. Energetinė vertė – 575 kcal / 2407 kJ.
ANAKARDŽIŲ RIEŠUTŲ SVIESTAS
Pagaminta Lietuvoje.
Sudedamosios dalys: skrudinti anakardžių riešutai 100%.
Maistinė vertė 100g produkto: Riebalų – 46,35g, iš jų sočiųjų riebalų 9,16g. Angliavandenių – 32,69g., iš jų cukrų 6g. Baltymų – 15,31g. Druskų – 16mg. Energetinė vertė – 574 kcal / 2403
„PROTEIN INN" yra geriausios kokybės išrūgų baltymas. Išrūgos, naudojamos tirpaus išrūgų baltymų koncentrato gamybai, yra gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių. Šviežios išrūgos yra apdorojamos panaudojant šiuolaikines gamybos technologijas. Gautos išrūgos separuojamos-pasterizuojamos, taikant žemus terminio apdorojimo režimus tam, kad nepažeistų išrūgų baltymų struktūros, taip išsaugant baltymų biologinę vertę, o tirštinamos panaudojant membraninę filtraciją (ultrafiltraciją). Tam, kad pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija. Stevia ne tik pagerina produkto skonį, bet yra nesintetinė alternatyva cukrui, natūrali, nežalinga žaliava. Tai gero ir greito įsisavinimo, puikaus skonio, nebrangus produktas. Tai išskirtinis produktas, nes šio baltyminio kokteilio:
- Aukšta aminorūgščių koncentracija
- Aukšta biologinė vertė
- 23 g grynojo baltymo vienoje porcijoje
- Nėra dažiklių
- Tinkamas visoms amžiaus grupėms
- Gamyboje taikomas žemas terminis apdorojimas.
UAB „PROTEINO STANDARTAI“ gamina ir pateikia Lietuvos ir užsienio rinkai 100% gryną visiškai natūralų kreminį ir traškų žemės riešutų sviestą „PROTEIN INN“. Geras žemės riešutų sviestas yra toks, kurį sudaro 100 % riešutų: malant skrudintus riešutus išsiskiria aliejai, kurių pakanka siekiant išgauti kreminę konsistenciją. „PROTEIN INN“ žemės riešutų sviestas yra aukštos kokybės kreminis ir traškus gaminys, pagamintas iš natūralių žaliavų, nenaudojant jokių papildomų, sintetinių priedų ir dažiklių, be pridėtinio cukraus, druskos ar palmių aliejaus.
Reaguojant į vartojimo poreikio perspektyvas, kokybiškų baltymų naudą, teigiamą poveikį sveikatai buvo sukurtas ir pristatytas rinkai 100% grynas, tirpus išrūgų baltymų koncentratas "PROTEIN INN". Šis produktas yra žinomas Lietuvos vartotojams. Jį išbandė sportininkai, treneriai, mitybos specialistai, gydytojai. Tai gero ir greito įsisavinimo, puikaus skonio, nebrangus produktas, aukščiausios kokybės išrūgų baltymas, pagamintas išsaugant baltymų biologinę vertę. Išrūgos, naudojamos tirpaus išrūgų baltymų koncentrato (WPC-80) gamybai, yra gaunamos iš aukščiausios kokybės sūrių gaminamų AB „ROKIŠKIO SŪRIS“ .
Gautos išrūgos separuojamos-pasterizuojamos, taikant žemus terminio apdorojimo režimus tam, kad nepažeistų išrūginių baltymų struktūros, taip išsaugant baltymų biologinę vertę, o tirštinamos panaudojant membraninę filtraciją (ultrafiltraciją). Tam, kad pašalinti kuo didesnį kiekį laktozės ir druskų, ir tokiu būdu gauti gryną baltymą, ultrafiltracijos metu naudojama diafiltracija. Vanduo, naudojamas diafiltracijai, apdorojamas panaudojant naujausią vandens dezinfekavimo technologiją ultravioletiniais spinduliais, kas užtikrina aukštą galutinio produkto kokybę. Retentatas (sutirštintos išrūgos) džiovinamas purškimo būdu įterpiant lecitino, kad pasiekti geresnį miltelių tirpumą.
Vienoje porcijoje (30 g) produkto yra nedaug laktozės ir 24 g raumenų vystymąsi skatinančių baltymų. Šis produktas yra vienas geriausių šakotos grandinės aminorūgščių (BCAA) šaltinių. Į 150–250 ml vandens, lieso pieno, sulčių, pasukų ar kito gerimo įberkite 30 g baltymo miltelių (2 valgomuosius šaukštus) ir gerai suplakite arba išmaišykite. Tinka vartoti 1-2-3 kartus per dieną.